Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Τραγωδία με 17χρονο στα Σεϊτάν Λιμάνια

Τραγωδία με 17χρονο στα Σεϊτάν Λιμάνια

 

Τραγωδία, με έναν 17χρονο εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στα Χανιά. Ο νεαρός, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος, μετά την πτώση του από βράχια στην παραλία Σειτάν λιμάνια του Ακρωτηρίου όπου είχε πάει για μπάνιο.

Από τους υπόλοιπους λουόμενους που είδαν το περιστατικό, ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας παρέλαβαν τον βαριά τραυματισμένο νεαρό, τον μετέφεραν στην παραλία, όπου τον παρέλαβε σκάφος του λιμενικού για να τον μεταφέρει στην παραλία του Μαραθίου, όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος ήταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία. Παρά τις προσπάθειές τους, αργά το απόγευμα ο νεαρός έχασε τη μάχη για ζωή.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x