Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Στάση εργασίας την Τετάρτη και από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Στάση εργασίας την Τετάρτη και από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

 

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 13.00 προκήρυξε για αύριο Τετάρτη η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Αυτό σημαίνει ότι οι πτήσεις από και πρός τα Ελληνικά αεροδρόμια δεν θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα. Οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν στα δρομολόγια των αεροπλάνων.

Σε ανακοίνωσή τους, οι ελεγκτές διαβεβαιώνουν ότι «θα υπερασπιστούμε τον κλάδο μας και την λειτουργία της εναέριας κυκλοφορίας με κάθε νόμιμο μέσο αναμένοντας από την πολιτεία να κάνει ό,τι είναι λειτουργικά σωστό».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι «θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τη φετινή θερινή περίοδο κάτω από δυσμενέστατες συνθήκες», με σεβασμό προς τον τουρισμό και τους επιβάτες.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x