Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Επισκέψεις σε ΔΕΥΑΧ και ΔΕΔΙΣΑ από τον Άρη Παπαδογιάννη

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Απάντηση… τα Χανιά μας», Άρης Παπαδογιάννης, συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με φορείς και δημότες των Χανίων, επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου, τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι και της ΔΕΥΑΧ στις Μουρνιές.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Χανίων  ο κ. Παπαδογιάννης τόνισε ότι «η ΔΕΔΙΣΑ αποτελεί ένα διαμάντι στην υπηρεσία του περιβάλλοντος και των πολιτών, καθώς  από την ίδρυσή της  πρωτοπορεί στον τομέα της διαχείρισης, διάθεσης και αξιοποίησης των στερεών απορριμμάτων, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε εθνικό επίπεδο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων».

Ο ίδιος υπογράμμισε ακόμη ότι «οφείλεται με κάθε τρόπο να εξασφαλιστεί η αυτονομία της ΔΕΔΙΣΑ, μη επιτρέποντας να τεθεί σε κίνδυνο μία δομή που είναι σήμερα – με βάση το νόμο – ο μόνος αναγνωρισμένος φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο νησί».

Ο κ. Παπαδογιάννης δεν παρέλειψε να κάνει ακόμη ιδιαίτερη αναφορά στις προηγούμενες διοικήσεις της Επιχείρησης που συνέβαλαν στην εξέλιξη και την ανάπτυξη της,  ενώ εμφανώς συγκινημένος στάθηκε ιδιαίτερα στο ρόλο που διαδραμάτισε η  κ. Χαρά Μυλωνάκη.

Επόμενος σταθμός για τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων και τους συνεργάτες του ήταν η ΔΕΥΑΧ, όπου συναντήθηκε με την διοίκηση αλλά και τον σύλλογο εργαζομένων.

Ο κ. Παπαδογιάννης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα πεπραγμένα αλλά και για τον προγραμματισμό της επιχείρησης  καθώς επίσης και για τα προβλήματα των εργαζομένων, πάνω στα οποία δεσμεύθηκε να συνεργαστεί μαζί τους, για την επίλυση τους.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Παπαδογιάννης συνεχάρη ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους για το δημιουργικό έργο που επιτελούν αλλά και για τον αγώνα που δίνουν ώστε να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα προβλήματα της επιχείρησης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την ΔΕΥΑΧ «μια επιχείρηση κόσμημα για τα Χανιά», αφού η λειτουργία της και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει «είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου», γεγονός που όπως σχολίασε «οφείλεται στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την ικανότητα των στελεχών της».

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x