Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Επαφές του Άρη Παπαδογιάννη με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους των Χανίων

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας», Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού επισκέφτηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου την εκκλησιαστική σχολή στον Άγιο Ματθαίο, τα ΚΑΠΗ Βαμβακόπουλου, την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε, ενώ το απόγευμα πραγματοποίησε περιοδεία σε κοινότητες της εκλογικής περιφέρειας Νέας Κυδωνίας.

Ο κ. Παπαδογιάννης αφού εξήρε το θεάρεστο έργο που επιτελεί η εκκλησιαστική σχολή, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική συνεργασία του Δήμου με την εκκλησία με στόχο την ενδυνάμωση δράσεων εθελοντισμού για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και όσους έχουν ανάγκη από συμπαράσταση και ενίσχυση.

Κομβικές θεωρούνται και οι συνεργασίες με τις υπηρεσίες που στηρίζουν την τοπική ανάπτυξη όπως η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης για την για την εφαρμογή δράσεων κοινωνικής πολιτικής αλλά και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων με παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης με έμφαση στις λιγότερο αναπτυγμένες κοινότητες του Δήμου τόνισε ο κ. Παπαδογιάννης και επανέφερε την πρότασή του για δημιουργία γραφείων αγροτικής ανάπτυξης.

Ο κ. Παπαδογιάννης, από την επαφή του με τους δημότες, διαπίστωσε για ακόμη μια φορά την εγκατάλειψη και την αδιαφορία με την οποία έρχονται αντιμέτωποι στο σύνολό τους, οι πρώην περαστικοί δήμοι, που συνενώθηκαν στο «Μητροπολιτικό» δήμο Χανίων.

Σε συζητήσεις που είχε με πολλούς κατοίκους των παραπάνω κοινοτήτων, επανέλαβε την θέση του για υλοποίηση τακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στους περιαστικούς Δήμους και την θέσπιση ημέρας του δημότη για την άμεση επικοινωνία με τον Δήμαρχο τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους. Δεσμεύτηκε για βελτίωση και επέκταση του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου, ενώ τόνισε την ανάγκη για άμεση συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x