Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Επίσκεψη Παπαδογιάννη σε Νοσοκομείο και Λιμεναρχείο Σούδας

 

«Η πυξίδα της κοινωνικής πολιτικής μας δείχνει τον δρόμο για το κοινωνικό πρόσωπο μιας ανθρώπινης πόλης που έχει ως προτεραιότητα τον σεβασμό του δημότη», τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Απάντηση, τα Χανιά Μας» και υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Άρης Παπαδογιάννης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, την Πέμπτη , στο νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», απευθυνόμενος στη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ιδρύματος.

«Από την πλευρά του Δήμου θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια με παρεμβάσεις, για την ενίσχυση των υπηρεσιών προς όλους τους δημότες. Ζητούμενο είναι η καλύτερη συνεργασία της πολιτείας με τους δήμους για την εφαρμογή δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής μέσα από συνεργασίες, μέσα από την ενδυνάμωση του εθελοντισμού για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και όσους έχουν ανάγκη από συμπαράσταση και ενίσχυση» υπογράμμισε στη συνέχεια ο κ. Παπαδογιάννης επαναλαμβάνοντας την πρόταση του για τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας, με στόχο την λειτουργία τους ως κέντρα πρόληψης, που θα μπορούν να παρέχουν προληπτικές ιατρικές υπηρεσίες σε περιαστικές περιοχές, σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς και σε σχολικούς αγώνες.

Λιμενικός Πυροσβεστικός Σταθμός στη Σούδα…

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού επισκέφτηκε στη συνέχεια το Λιμεναρχείο Σούδας όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με στελέχη του λιμενικού σώματος. Ο κ. Παπαδογιάννης αφού πρώτα εξήρε το έργο που επιτελεί η υπηρεσία, ανέφερε ότι «ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης, όχι στα λόγια, αλλά με έργα σε μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της υπηρεσίας, όπως η εγκατάσταση και λειτουργία λιμενικού πυροσβεστικού σταθμού στο λιμάνι της σούδας για την προστασία των πολιτικών και στρατιωτικών σκαφών.

Σε άλλο σημείο της αναφοράς του ο κ. Παπαδογιάννης δεσμεύτηκε ότι «με τη σύσταση της δημοτικής αστυνομίας – είναι στις προθέσεις του – να δημιουργηθεί ένα μεικτό όργανο μεταξύ δημοτικής αστυνομίας λιμεναρχείου και Ελληνικής αστυνομίας το οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά στο θέμα της επιτήρησης και εφαρμογής των αποφάσεων που θα παρθούν για τις περιοχές συναρμοδιότητας τους».

Αμέσως μετά ο κ. Παπαδογιάννης και οι συνεργάτες του, επισκέφθηκαν το Τελωνείο της Σούδας και περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής του λιμανιού, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με επιχειρηματίες και δημότες της περιοχής για τα προβλήματα του αντιμετωπίζουν και χρίζουν πρωτοβουλιών από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Αξιοποίηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων για το Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας!

Τελευταίος σταθμός της πρωινής περιοδείας του κ. Παπαδογιάννη, ήταν στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Εκεί ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε διαδοχικά το τμήμα κωπηλασίας, το τίμημα κανόε καγιάκ καθώς και τις υπόλοιπες υποδομές που φιλοξενούνται εκεί.

Στη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους ανθρώπους του Κέντρου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η αυριανή η δημοτική αρχή θα έχει στενή συνεργασία με όλα τα σωματεία και τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται εκεί», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο ναυταθλητισμός είναι μέσα στις προτεραιότητες της δημοτικής του ομάδας και θα δοθεί έμφαση στην αναβάθμιση και συντήρησή των εγκαταστάσεων με επιπλέον στόχευση, την άντληση πόρων μέσα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Παπαδογιάννης συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε τα Τσικαλαριά και τα Άπτερα.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x