Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Έπνιξαν την βιολόγο. Που στέφονται οι αρχές για την εξιχνίαση του εγκλήματος

 

Με τις αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές να μιλούν πλέον για μία ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια, οι αποκαλύψεις που προκύπτουν για τις συνθήκες θανάτου της αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκας, προέκυψε ότι ο θάνατός της επήλθε από ασφυξία, καθώς ο δράστης ή οι δράστες της έκλεισαν το στόμα και τη μύτη, αποφράσσοντας έτσι την αναπνευστική οδό. Σύμφωνα ωστόσο με άλλες πληροφορίες, το σώμα της 60χρονης έφερε σημάδια από μαχαιριές σε διάφορα σημεία, ενώ φέρεται να της έχουν κόψει και το ένα αφτί. Τραύματα από σφαίρα δεν υπάρχουν.

Οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης είχαν αρχίσει να στρέφονται προς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο που προκύπτει από την εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποιούν οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Ένα από τα σημεία που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι αστυνομικοί είναι να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η βιολόγος βρέθηκε στο δαιδαλώδες σύμπλεγμα των παλαιών γερμανικών αποθηκών πυρομαχικών στο Μάλεμε. Αν μεταφέρθηκε από τον δράστη ή τους δράστες στην περιοχή και πετάχθηκε μέσα στο τούνελ προκειμένου να μην βρεθούν τα ίχνη της, ή αν το έγκλημα τελέστηκε στο σημείο.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x