Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Πρόσκληση ενδιαφέροντος εθελοντών για το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

 

Ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν φέτος το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 και αναζητούν άτομα για να προσφέρουν εθελοντική εργασία. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς στον ρυθμό αυτής της μεγάλης γιορτής του βιβλίου στα Χανιά, παρέχοντας εθελοντικά υποστήριξη για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του πολιτιστικού προγράμματος, μπορείτε να στείλετε μια αίτηση συμμετοχής δηλώνοντας την πρόθεσή σας να γίνετε μέρος της ομάδας του Φεστιβάλ, με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση chaniabookfestival@gmail.com μέχρι και τις 19 Ιουνίου. Οι δεξιότητες επικοινωνίας, η καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας -και βέβαια, η αγάπη σας για τα βιβλία!- είναι οι βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας.

Οι εθελοντές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία από τη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του πενθήμερου 1ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες που σχετίζονται με την υποδοχή και την καθοδήγηση του κοινού και την επίβλεψη της ομαλής ροής των εκδηλώσεων, σε στενή συνεργασία πάντα με την ομάδα έργου”.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x