Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Συμμετοχικό εργαστήριο καινοτομίας & e- διακυβέρνησης στον Πλατανιά

Συμμετοχικό εργαστήριο καινοτομίας & e- διακυβέρνησης στον Πλατανιά

 

Το 1ο Platanias #citylab*, το πρώτο συμμετοχικό εργαστήριο καινοτομίας & e- διακυβέρνησης, διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά στις 27 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Minoa Palace Resort (Πλατανιάς Χανίων).

 Το Platanias #citylab έχει  ως στόχο, αφενός την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Πλατανιά και αφετέρου την έναρξη μιας δημιουργικής συζήτησης με πολίτες και επιχειρήσεις για την ανάδειξη της χρησιμότητας των τεχνολογικών εργαλείων στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην τοπική ανάπτυξη και ταυτόχρονα την ανάδειξη καλών πρακτικών στους ως άνω τομείς από τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Το πρόγραμμα του Platanias citylab

* Το #citylab μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επιχειρηματίας, στελέχη και υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, στελέχη οργανισμών του δημοσίου ή εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και γενικά όποιος θέλει να συμβάλλει για τη βελτίωση του τόπου και την τοπική ανάπτυξη, με εργαλείο τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x