Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Σήμερα η συνάντηση των εθελοντικών ομάδων στο δημαρχείο του Πλατανιά

 

Ο Δήμος Πλατανιά και το Νομικό Πρόσωπο του, μετά τις άμεσες διορθωτικές ενέργειες και παρεμβάσεις  από τις υπηρεσίες  του Δήμου και της Περιφέρειας , των εθελοντικών ομάδων αλλά και μεμονωμένων πολιτών , στις καταστροφικές συνέπειες των πρωτοφανών καιρικών και γεωλογικών  φαινομένων που έπληξαν τον Δήμο, προσκαλούν  την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:00μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πλατανιά ( στο Γεράνι), όλες τις εθελοντικές ομάδες και πολίτες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους , τις ομάδες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αλλά και κάθε άλλη εθελοντική ομάδα που θα ήθελε να προσφέρει, σε μια πρώτη συνάντηση συζήτησης, αποτίμησης και κυρίως προγραμματισμού για τυχόν νέα συμβάντα που ήθελε συμβούν στο μέλλον.

Για τυχόν πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ.Σημαντηράκη Πολυχρόνη ( 6983515684) , Δημοτικός Σύμβουλος και  Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x