Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Πιστοποιημένος φορέας εκμάθησης κινέζικης γλώσσας, το Πολυτεχνείο Κρήτης

 

Πρωτόκολο συνεργασίας μεταξύ του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Confucius Institute Headquarters, Hanban (Κίνα), με σκοπό τη διεξαγωγή μαθημάτων κινεζικής γλώσσας στο Πολυτεχνείο Κρήτης υπεγράφη χθες στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στο Ακρωτήρι Χανίων.

Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, με επικεφαλής την πρέσβειρα Zhang Qiyue, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα στο Πολυτεχνείο Κρήτης στο πλαίσιο συνεργασίας σε θέματα που άπτονται του τομέα της εκπαίδευσης. Μαζί με τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, την αντιπροσωπεία της Πρεσβείας υποδέχθηκαν οι κ.κ. Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης, αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Νικόλαος Καλλίθρακας – Κόντος, αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Μιχαήλ Ζερβάκης, αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης και Βασίλης Διγαλάκης, πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην επίσκεψη, υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ ο Πρύτανης σε δήλωσή του κατά την υπογραφή του ειδικού πρωτοκόλλου συνεργασίας τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Ίδρυμά μας η σημερινή επισφράγιση της συνεργασίας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την Πρεσβεία της Κίνας, η οποία και αποτελεί μία άριστη επιλογή για την εξωστρέφεια του Ιδρύματός μας. Η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης συνεργασίας ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση του καθηγητή Βασίλη Διγαλάκη, με ενέργειες της τότε αναπληρώτριας πρύτανη, καθηγήτριας Ελευθερίας ΨυλλάκηΘέλω να ευχαριστήσω θερμά την πρέσβειρα Zhang Qiyue για την υπογραφή της σύμβασης και υπόσχομαι ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης θα ανταποκριθεί πλήρως στις σχετικές απαιτήσεις για να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα».

Την Πρέσβειρα κα Zhang Qiyue, συνόδευσαν οι παρακάτω  εκπρόσωποι της Πρεσβείας Wang Chao, πολιτιστικόςακόλουθος, Μορφωτικό και Πολιτιστικό Τμήμα της Πρεσβείας, Pan Yue, αναπληρωτής γραμματέας, Οικονομικό και Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας, Sun Qianjiao, γραμματέας της Πρέσβειρας.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x