Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Ο Ορειβατικός στην κορυφή Σπαθί στα Λευκά Όρη

 

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του διήμερη χειμερινή ορειβατική εξόρμηση στα κεντρικά Λευκά Όρη, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην κορυφή Σπαθί, υψ. 2.046 μέτρα, στην επαρχία Κυδωνίας, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου 2020. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από τo χωριό Κάμποι Κεραμειών, από όπου οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στο καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Βόλικας, όπου θα διανυκτερεύσουν. Την Κυριακή, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, θα πραγματοποιηθεί η πολύωρη χειμερινή ανάβαση στην όμορφη αυτή κορυφή της οροσειράς μας, από όπου οι συμμετέχοντες θα αγναντέψουν προς την όλη την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας και τα κατάλευκα κεντρικά Λευκά Όρη. Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και εμπειρία στην κίνηση σε χιόνι, άρα και γνώση χρήσης χειμερινού ορειβατικού εξοπλισμού (πιολέ-κραμπόν). Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, γάντια και σκούφο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 13:00 μ.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζα-νακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 07/02. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Αλέξανδρος Αλεξίου.

 

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x