Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Αγιασμός στο ανακαινισμένο Γυμνάσιο-Λύκειο Κολυμβαρίου

 

Πραγματοποιήθηκε χθες ο Αγιασμός στο ανακατασκευασμένο σχολικό  συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου Κολυμβαρίου. Τον αγιασμό τέλεσε , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισσάμου & Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιος μετά των ιερέων , ενώ παρών ήταν ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και το σύνολο της σχολικής κοινότητας.

Η ανακατασκευή του σχολικού συγκροτήματος είχε ενταχθεί από το Δήμο Πλατανιά στο ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020, προϋπολογισμού 2.000.000,00€.

Πραγματοποιήθηκε ολική ανακατασκευή του κτιρίου  η οποία περιελάμβανε στατική ενίσχυση σημείων του κτιρίου, ηλεκτρομηχανολογικά και  υδραυλικά  έργα ,  βάψιμο αιθουσών, διαμόρφωση εξωτερικού χώρου κλπ.

Πριν την παράδοση του κτιρίου, ο Δήμος προέβη σε ένα πλήρη καθαρισμό  των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του συγκροτήματος, για την υποδοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x