Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

«Ζήσε Καλύτερα», η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σήμερα στα Χανιά – Ομιλία και παρουσίαση στο ΚΑΜ

«Ζήσε Καλύτερα», η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σήμερα στα Χανιά – Ομιλία και παρουσίαση στο ΚΑΜ

 

  • Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 18:00, στο «Μεγάλο Αρσενάλι».

Στα Χανιά θα βρεθεί η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, στο πλαίσιο της περιοδείας της σε όλη τη χώρα με τίτλο «Ζήσε καλύτερα με εσωκεντρισμό», σκοπός της οποίας είναι να δώσει μια άλλη διέξοδο στους ανθρώπους, έναν διαφορετικό τρόπο να προσεγγίζουν τη ζωή και να ζουν καλύτερα!

Η έμπειρη coach και ιδρύτρια της Life Clinic Group που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους αλλά και επιχειρήσεις να πιστέψουν στο δυναμικό τους, θα ταξιδέψει σ’ όλη την χώρα μεταλαμπαδεύοντας τις αρχές του εσωκεντρισμού, μιας νέας φιλοσοφίας ζωής που ανέπτυξε η ίδια και εφάρμοσε στον εαυτό της και στους πελάτες της με εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Ζήσε καλύτερα με εσωκεντρισμό»

Εισηγήτρια: Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 18:00, στο «Μεγάλο Αρσενάλι»
Ακτή Ενώσεως και Πλατεία Κατεχάκη, Παλιό Λιμάνι Χανίων

Είσοδος Ελεύθερη

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σημειώνει: «Η ζωή είναι ωραία. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολη. Τουλάχιστον όχι πάντα! Όλοι χρειαζόμαστε γνώση, έμπνευση, παρακίνηση αλλά και πρακτικά εργαλεία και τεχνικές για να χτίσουμε ανθεκτικότητα, αυτοπεποίθηση, για να διαφυλάξουμε την ψυχική μας ηρεμία, να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να απολαύσουμε τις μικρές και τις μεγάλες χαρές. Με άλλα λόγια, να ζήσουμε καλύτερα».

Η παρουσίασή της στηρίζεται στο βιβλίο της «Εσωκεντρισμός» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο και θα έχει τον χαρακτήρα ομιλίας προσωπικής ανάπτυξης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επιδραστική ομιλία της δωρεάν, και να αποκτήσουν εύκολα εφαρμόσιμα εργαλεία και στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν να πάρουν τα ηνία της ζωής τους και να ζήσουν διεκδικώντας ό,τι πραγματικά τους αξίζει.

Ενδεικτικά:

  • Θ’ αναπτύξει τι είναι ο εσωκεντρισμός.
  • Γιατί η αγάπη του εαυτού δεν ταυτίζεται με τον εγωκεντρισμό.
  • Πώς να απαλλαγούμε από τις ενοχές.
  • Ποιες ενέργειες θα μας κάνουν να είμαστε ψυχικά και σωματικά ήρεμοι, υγιείς, χαρούμενοι και ασφαλείς.
  • Πώς θα ξεκλειδώσουμε τον αυθεντικό, μοναδικό εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τον χώρο που μας αναλογεί, δείχνοντας σεβασμό στα όρια των άλλων.
  • Πώς θα δημιουργήσουμε ευτυχισμένες σχέσεις και θ’ αφήσουμε θετικό αποτύπωμα στον κόσμο μας.

Στο τέλος κάθε παρουσίασης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση, ώστε να λυθούν όλες οι απορίες. Μια μοναδική ευκαιρία για να υιοθετήσουμε μια νέα στάση που θα μας οδηγήσει μια πιο γεμάτη, ουσιαστική και ευτυχισμένη ζωή.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες το βιβλίο της Νάνσυ Μαλλέρου, «Εσωκεντρισμός» ΕΔΩ.

Το νέο βιβλίο της Dr. Νάνσυ Μαλλέρου σού δείχνει πώς να ζεις αναπολογητικά σ’ έναν κόσμο γεμάτο ενοχές

Η Dr. Μαλλέρου έχει την πατρότητα του όρου «εσωκεντρισμός». Μια έννοια την οποία συνέλαβε το 2012 και μοιράστηκε με το κοινό στα σεμινάρια «Καλύτερα Γίνεται» τα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι τη γνωστή ομιλία της στο TEDx το 2019.

Η φιλοσοφία του Εσωκεντρισμού αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της. Τις αρχές του εσωκεντρισμού, άλλωστε, επιστρατεύει και η ίδια για να βαδίσει το δική της επιτυχημένο μονοπάτι, αλλά και για να φωτίσει τον δρόμο σε χιλιάδες ανθρώπους και επιχειρήσεις που έχουν ζητήσει όλα αυτά τα χρόνια την αρωγή της.

Έφτασε, λοιπόν, η ώρα όλα να μπουν σε ένα βιβλίο και ν’ αποτελέσουν πολύτιμα όπλα στη φαρέτρα του αναγνώστη που θέλει να δει τη ζωή του ν’ αλλάζει. Το νέο εγχειρίδιο εξέλιξης, επιτυχίας κι ευτυχίας της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου «Εσωκεντρισμός: Πώς να ζήσεις αναπολογητικά σε έναν κόσμο γεμάτο ενοχές» είναι γεγονός και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο.

Τι είναι όμως ο εσωκεντρισμός και τι σημαίνει πρακτικά να ζεις αναπολογητικά; Η Dr. Νάνσυ Μαλλέρου σημειώνει: «Η απάντηση είναι απλή: να επιστρέψεις στον πυρήνα της ύπαρξής σου, εκεί όπου υπάρχουν µόνο η αγάπη, η σοφία και η εξέλιξη. Να ζήσεις χωρίς ενοχή, ακούγοντας και αγαπώντας ουσιαστικά τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους. Τόλµησε να επιστρέψεις στην πηγή σου, αφυπνίσου και γίνε όλα όσα µπορείς να γίνεις. Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ο ηγέτης της ζωής σου! ∆ηµιούργησε ευτυχισµένες σχέσεις και άφησε θετικό αποτύπωµα στον κόσµο µας!».

Λίγα λόγια…

… για το βιβλίο

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, η πολύπειρη και δηµοφιλής Dr. Μαλλέρου καθοδηγεί µε τρόπο απλό και απολύτως κατανοητό τους αναγνώστες να απαλλαγούν από τις ενοχές τους, να πάρουν τα ηνία της ζωής τους και να ζήσουν διεκδικώντας ό,τι πραγµατικά τους αξίζει!

Ασκήσεις, γραφήµατα, πίνακες, προσωπικές εµπειρίες – όπλα όλα της φαρέτρας αυτού του εγχειριδίου αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης που θα κάνουν την ανάγνωση όχι µόνο ωφέλιμη, αλλά και διασκεδαστική!

… για τη συγγραφέα

Η Dr Νάνσυ Μαλλέρου δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχικής και της σωµατικής ευεξίας, είναι CEO της Nama Group, συγγραφέας του best seller Καλύτερα Γίνεται, από τις κορυφαίες coaches και περιζήτητη οµιλήτρια. Μέσα από τη δραστηριότητά της, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατοµµυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσµο.

Η εκποµπή της «Καλύτερα Γίνεται» στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 8.000.000 θεάσεις (views) και έχει φανατικούς θεατές. To 2020, σε απάντησή της προς το στρες, την αβεβαιότητα, τη µοναξιά και την κοινωνική αποµόνωση που επέφερε ο COVID-19, ίδρυσε τη Φυλή των Νάµα σε µια προσπάθεια να συσπειρώσει την ελληνική κοινωνία. Το 2021, από κοινού µε τη Μαλού Λαρσινού, ίδρυσε το Nama Tribe, την πρώτη ελληνική συνδροµητική πλατφόρµα Coaching & Wellbeing, µε παρουσία σε 19 χώρες του κόσµου, που τιµήθηκε µε το βραβείο «Wellbeing Expert of the Year».

Η ∆ρ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, master στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Στρατηγικές Ανταγωνισµού. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο για 12 χρόνια.

Έχει 15 χρόνια εµπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες ποικίλων τοµέων στην Ευρώπη, ενώ είναι συγγραφέας των βιβλίων Καλύτερα Γίνεται και Ανταγωνιστές συνεργαστείτε.

To 2020, στο Κάιρο, βραβεύτηκε από το Women Economic Forum µε το διεθνές βραβείο «Iconic Women Creating a Better World for All» (Μάρτιος 2020, Κάιρο).

Τέλος, έχει την πατρότητα των όρων «εσωκεντρισµός» και «εσω- κεντρικός», που αποτελούν τη βάση της προσέγγισής της. Το 2019 παρουσίασε για πρώτη φορά αυτές τις έννοιες σε οµιλία της στο TEDx.

Βιογραφικό

H Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι έµπειρη coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάµεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Εδώ και 20 χρόνια, μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισµός»©, που παρουσίασε στην οµιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στην προσωπική και την επαγγελµατική της ζωή και διέπει τη µεθοδολογία της στο coaching.

Το Women Economic Forum την τίµησε µε το βραβείο «Iconic Women Creating a Better World for All» (Μάρτιος 2020, Κάιρο). Είναι συγγραφέας των βιβλίων Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε! (εκδ. Σιδέρης 2006), Καλύτερα γίνεται (εκδ. Φερενίκη 2009) και Εσωκεντρισµός (εκδ. Πεδίο 2022). Είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας, ενώ έχει master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το Coach U και έχει παρακολουθήσει σεµινάρια Lifestyle Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuing Education.

Διαθέτει 14 χρόνια εµπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών ως στέλεχος επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο για περισσότερο από µία δεκαετία.

Έχει συµµετάσχει ως προσκεκληµένη οµιλήτρια σε πολλά επιστηµονικά συνέδρια και πανεπιστηµιακά προγράµµατα και έχει συνεργαστεί µε πολλές Fortune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startup επιχειρήσεις και σηµαντικές προσωπικότητες του επιχειρηµατικού κόσµου, της πολιτικής και του αθλητισµού.

Είναι πρέσβειρα του Women Act, ιδρυτικό µέλος και τέως πρόεδρος του ελληνικού παραρτήµατος της Διεθνούς Οµοσπονδίας Coaching (International Coach Federation).

Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιµονία δεν είναι προορισµός αλλά τρόπος να ταξιδεύουµε.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x