Η κατάσταση της υγείας της 22χρονης φαίνεται ότι βελτιώνεται πολύ αργά, αλλά σταθερά.
Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Χανίων η 22χρονη βαριά τραυματίας, από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον ΒΟΑΚ και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τρεις νέοι τη ζωή τους.
Το ευτύχημα είναι ότι η κατάσταση της υγείας της 22χρονης φαίνεται ότι βελτιώνεται πολύ αργά, αλλά σταθερά, με τους θεράποντες γιατρούς της ΜΕΘ να έχουν προγραμματίσει για αύριο την έναρξη της αφύπνισής της, με σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων που της χορηγούνται από την αρχή της νοσηλείας της στη ΜΕΘ.
Η προσπάθεια των γιατρών για την έναρξη της διαδικασίας αφύπνισης της 22χρονης έρχεται μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της νέας αξονικής τομογραφίας, στην οποία υπεβλήθη σήμερα χθες το πρωί η 22χρονη ασθενής.