Με διοίκηση πρωτοδικείου θα πορεύεται για το επόμενο διάστημα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων μετά την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για έκπτωση από το αξίωμά τους όλων των μελών του εκλεγμένου Δ.Σ του 2021, καθώς και των μελών που εξελέγησαν το 2015 και το 2018, λόγω παρατυπίας στην διαδικασία. Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Πρωτοδικείο Χανίων για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, το ΔΣ αποτελούν 15 συνολικά πρόσωπα.
Αναλυτικότερα η σύνθεση του ΔΣ είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Καλογεράκης Μύρων
Αντιπρόεδρος: Παπαδημητρίου Σωτηρία
Γενικός γραμματέας: Κυριακόπουλος Θεόφιλος
Ταμίας: Σκουνάκης Νεκτάριος
Μέλος: Λεβεντάκης Ιωάννης
Εφορος κολύμβησης: Κοπάσης Σταύρος
Εφορος υδατοσφαίρισης: Παπασηφάκης Στυλιανός
Εφορος υδατοσφαίρισης: Μαργαρώνης Παναγιώτης
Εφορος καλλιτεχνικής κολύμβησης: Δρικάκης Σταύρος
Εφορος τεχνικής κολύμβησης: Καγιά Αμαλία
Εφορος ιστιοπλοΐας: Βεργανελάκης Νικόλαος
Εφορος κανόε καγιάκ/SUP: Κανδανολέων Μανωλία
Εφορος εγκαταστάσεων: Σταματάκη Αικατερίνη
Εφορος Τμήματος Ειδικής Αθλησης (ΤΕΑ): Περράκης Νικόλαος
Εφορος ναυαγοσωστικής (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.): Γαλάνης Γεώργιος
Σημειώνεται ότι η προσωρινή διοίκηση έχει λάβει εντολή να διενεργήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. εντός προθεσμίας 60 ημερών.
Ευχαριστήριο του ΝΟΧ για το πετρέλαιο που χορήγησε η ΔΕΠΑ
Ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό ότι η ΔΕΠΑ Εμπορίας χορηγεί μεγάλη ποσότητα πετρελαίου ώστε να λειτουργήσει το κολυμβητήριο Χανίων, εξέδωσε ο ΝΟΧ. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αυτή ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για τις ενέργειες που, όπως αναφέρει, έκανε για να βρεί άμεση λύση.
Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
“Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επιθυμεί να εκφράσει τις θέρμες ευχαριστίες του προς την ΔΕΠΑ Εμπορίας και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Ξιφαρά για την σημαντική χορηγία που παρείχε και η οποία διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου Χανίων.
Η κοινωνική ευαισθησία που επέδειξε η ΔΕΠΑ Εμπορίας με την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της πισίνας του ΝΟΧ και συμβάλει τα μέγιστα, ώστε οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων και αυτή την χρονιά.
Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ενέργειες του ώστε να βρεθεί άμεση λύση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κολυμβητήριο είναι το μοναδικό που υπάρχει στο Νομό Χανίων ενώ ο αριθμός των αθλητών που αθλούνται σε αυτό είναι πάνω από 1000.
Με τη στήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας ο Ναυταθλητισμός των Χανίων παραμένει ζωντανός”.






