Ανοικτή πρόσκληση σε εστιατόρια του νησιού για συνεργασία, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκδήλωσης «Ανοικτές Πόρτες» στην οποία συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2023, απευθύνει το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης.

Στη διάρκεια αυτής της δράσης, χιλιάδες οινόφιλοι επισκέπτονται τα κρητικά οινοποιεία, με τον αριθμό τους κάθε χρόνο να βαίνει αυξανόμενος.

Οπως αναφέρει η ομάδα του Wines of Crete, «επιθυμούμε να προτείνουμε στους επισκέπτες μία πιο ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία: ειδικότερα, να τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν την εκδρομή μετά την επίσκεψη στα οινοποιεία και να γευματίσουν στα εστιατόρια που βρίσκονται στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης.

Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε την πρωτοβουλία  Bring your own wine («φέρε το δικό σου κρασί»). Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το κρασί που αγόρασε από το οινοποιείο στο συνεργαζόμενο εστιατόριο, χωρίς επιπλέον χρέωση. Η εν λόγω δράση θα ισχύσει μόνο για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2023.

Ευελπιστούμε ότι αυτή η ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία θα αποτελέσει ακόμα ένα κίνητρο γευστικής εξερεύνησης της Κρητικής ΟινοΓαστρονομικής παράδοσης.

Καλούμε, λοιπόν, τα εστιατόρια – ταβέρνες να συμμετέχουν στο Μητρώο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης και να αποτελέσετε σημαντικό κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής.

Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν, και θα εξασφαλίσει την ένταξη της επιχείρησής σας στη λίστα που θα αναρτηθεί στο μεγάλης επισκεψιμότητας site μας αλλά και τη την προβολή σας από το facebook του Wines of Crete, μέσω του οποίου θα διαχέουμε την πληροφορία και θα ενημερώνουμε τους δυνητικούς επισκέπτες μας.

-Για να είναι το εστιατόριο κατοχυρωμένο φορολογικά, σε περίπτωση ενδεχόμενου ελέγχου, θα πρέπει ο πελάτης να προσκομίζει την απόδειξη αγοράς φιάλης από το οινοποιείο».

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 12 Μαΐου ΕΔΩ  ή στο e-mail info@winesofcrete.gr