• Συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Ναυστάθμου Κρήτης και τις δραστηριότητες του ΚΕΝΑΠ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησαν διαδοχικά την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2023, ο νέος διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ), αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Τσούκας και ο νέος διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), αρχιπλοίαρχος Ευστάθιος Κυριακίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο νέος Διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Ναυστάθμου Κρήτης, καθώς και τη μελλοντική στενή συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων υπηρεσιών τους, καθώς ο νέος Διοικητής αναλαμβάνει και καθήκοντα ως Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Χανίων.

Στη συνέχεια, με τον νέο Διοικητή του ΚΕΝΑΠ συζητήθηκαν θέματα γύρω από τους τομείς ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και τις δραστηριότητες του ΚΕΝΑΠ, δραστηριότητες σημαντικές για την αποτροπή ασύμμετρων απειλών, αλλά και για την τοπική οικονομία.

Ο κ. Καλογερής ευχήθηκε στους νέους Διοικητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.