Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Με νέα οχήματα ανανεώνεται ο στόλος του δήμου Πλατανιά

    

 

Ο Δήμος Πλατανιά  παρέλαβε, το προηγούμενο διάστημα , τρία νέα ημιφορτηγά  διπλής καμπίνας pick-up, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο  τον στόλο των οχημάτων του.

Η προμήθεια των παραπάνω οχημάτων πραγματοποιήθηκε μετά από την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών με χρηματοδότηση από το  Πρόγραμμα  Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών από το Πρόγραμμα ΚΡΗΤΗ 2014-2020.

Επίσης ο Δήμος απέκτησε και ένα νέο Απορριμματοφόρο όχημα, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα  ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Τα οχήματα  αυτά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, προστίθενται στην προμήθεια νέων οχημάτων και μηχανημάτων  που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πλατανιά, ο οποίος έχει προμηθευτεί ακόμα τέσσερα (4) νέα Απορριμματοφόρα,  αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό μέσο, προκειμένου να παρέχει πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες σε δημότες και επισκέπτες.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x