Ειδικότερα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (22,23 και 24 Ιουνίου), το τετραήμερο 27, 28,29 και 30 Ιουνίου, καθώς και καθημερινά από την 1η Ιουλίου έως τουλάχιστον και τα τέλη Αυγούστου, το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου θα εκτελεί από τις 01.00 μετά τα μεσάνυχτα έως και τις 06.00 τα ξημερώματα (όποτε και ισχύουν οι ημερήσιες ανταποκρίσεις) δρομολόγια ανά μία ώρα στην γραμμή Χανιά – Σταλός – Αγία Μαρίνα – Πλατανιάς – Γεράνι και αντίστροφα.

Το κόστος της τιμής του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2,00 ευρώ για τις περιοχές Σταλός και Αγία Μαρίνα και στα 2,20 ευρώ για τον Πλατανιά και το Γεράνι.

Όπως αναφέρει το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, «η αρχή του νέου αυτού εγχειρήματος έγινε με αφορμή τις συνομιλίες που είχε ο πρόεδρος της “ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ”, Γιάννης Καψανάκης με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του καταστήματος «Cabana Mare» στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, Κυριάκο Παπασηφάκη.

Ο κ. Καψανάκης έχοντας ως αδιαπραγμάτευτο στόχο το υψίστης σημασίας θέμα της ασφαλούς μετακίνησης κυρίως των νέων -που δίνουν δυναμικό “παρών” στα νυκτερινά καταστήματα της περιοχής- συμφώνησε στην επέκταση των δρομολογίων της Εταιρίας καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, ώστε ο “οδηγός της παρέας” (δηλαδή, εκείνος που δεν θα έχει καταναλώσει αλκοόλ και θα φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή όλων στο τέλος της εξόδου) να γίνει πλέον ο οδηγός του ΚΤΕΛ!

Όπως τονίζει ο κ. Καψανάκης το εν λόγω εγχείρημα της Εταιρίας έχει διπλό σκοπό, καθώς πέρα από την καθοριστική συμβολή του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, συμβάλει και στην «αναγέννηση» της κατ’ εξοχήν τουριστικής περιοχής των Χανίων, μιας και τα δρομολόγια σε 24ωρη βάση θα δώσουν «φιλί ζωής» στην τοπική οικονομία».

Το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να κάνει χρήση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου μπορεί να  επισκεφθεί την ηλεκτρονική μας διεύθυνση https://www.e-ktel.com ώστε να εξασφαλίσει έγκαιρα το εισιτήριο του ή να το προμηθευτεί από τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ στα Χανιά.