Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Η Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάζει σε διήμερο Εργαστήριο την τεχνογνωσία της στους Μαραθώνιους Καινοτομίας

Η Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάζει σε διήμερο Εργαστήριο την τεχνογνωσία της στους Μαραθώνιους Καινοτομίας

    

 

Πρότυπο στην δημιουργία και διεξαγωγή Μαραθωνίων Καινοτομίας (Hackathons) αποτελεί η Περιφέρεια Κρήτης σε πανελλήνιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό θα παρουσιαστεί η τεχνογνωσία που έχουν τα στελέχη της, σε ειδικό εργαστήριο που διοργανώνεται στις 18 και 19 Απριλίου 2024 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το Υπουργείο Εσωτερικών επέλεξε ως ειδικούς εμπειρογνώμονες στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης για να μεταφέρουν τη γνώση αυτή στο σχεδιασμό δράσεων προώθησης της καινοτομίας στη δημόσια διοίκηση και ειδικότερα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μέσα από το διήμερο Εργαστήριο Καινοτομίας που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Καρούζου» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Υπουργείο Εσωτερικών αξιοποιεί την τεχνογνωσία του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και της Περιφέρειας Κρήτης στη δημιουργία Μαραθωνίων Καινοτομίας.

Το εργαστήριο με θέμα «Ενσωμάτωση των εργαλείων των Μαραθωνίων Καινοτομίας στο οικοσύστημα καινοτομίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και βελτίωση της ικανότητας των δημόσιων φορέων για τον σχεδιασμό προτάσεων καινοτομίας για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Καινοτομία στον Δημόσιο Τομέα», διοργανώνεται από το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Εσωτερικών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Έρευνας και Καινοτομιών (ΙΤΕΚ) του ΕΚΔΔΑ, ενώ θα παραστεί ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης ΥΠΕΣ Δημήτρης Κιρμικίρογλου.

Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα

Ατζέντα-Εργαστήρι-Καινοτομίας-18-19-Απριλίου

 

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x