Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου τιμά την Κύπρο-Δύο εκδηλώσεις στα Χανιά

Η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου τιμά την Κύπρο-Δύο εκδηλώσεις στα Χανιά

    

 

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ιστορία της Κύπρου διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου και τα 50 χρόνια από την παράνομη Τουρκική Εισβολή και κατοχή του νησιού.

ΤΙΜΟΚΥΠΡΑ | Chania Culture

Καλλιτεχνικό Αφιέρωμα «ΤΙΜΟΚΥΠΡΑ» στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου, αλλά και 50 ετών από την παράνομη Τουρκική Εισβολή και κατοχή του εδάφους της, παρουσιάζει Καλλιτεχνικό Αφιέρωμα στην ιστορία της Κύπρου με τίτλο «ΤΙΜΟΚΥΠΡΑ», το οποίο έχει επιμεληθεί ο Κυπριακός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, το Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων, Πατριαρχικό Κέντρο Ιεράς Μονής Γουβερνέτου

Είσοδος ελεύθερη.

Έκθεση Φωτογραφίας «Ένας πολιτισμός χάνεται» – Η καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου

Η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κυπρίων Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων– και με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου και 50 ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή του εδάφους της – διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Ένας πολιτισμός χάνεται», η οποία αφορά στην καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της κατεχόμενης Κύπρου.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ. από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, ο οποίος, ακολούθως, θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου για το Κυπριακό Ζήτημα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το Μουσικό Σχολείο Χανίων.

Διάρκεια Έκθεσης: 16 – 30 Μαρτίου 2025

Ώρες Λειτουργίας: 09:00-13:00

Είσοδος ελεύθερη.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x