Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Η Δώρα Κυριακάκη και πάλι υποψήφια στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων – Συνέντευξη

Η Δώρα Κυριακάκη και πάλι υποψήφια στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων – Συνέντευξη

    

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε μας αναλύει τους λόγους για τους οποίους θα είναι και πάλι υποψήφια σε έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους της πόλης μας. Θέλει να της δοθεί και πάλι η δυνατότητα να συνεχίσει το έργο της και δεσμεύεται για μία ακόμη φορά, μαζί με τους συνεργάτες της που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  «ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ» του οποίου είναι επικεφαλής, να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις διεκδικώντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου της πόλης μας.

1) Είχατε δεσμευτεί στις προηγούμενες εκλογές για “ανάκαμψη του εμπορικού κόσμου των Χανίων που θα βασιστεί σε ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σχέδιο”. Κάνοντας απολογισμό της προηγούμενης θητείας σας πιστεύετε ότι τα καταφέρατε;

Κ.Δ. «Kάναμε πολλά και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη τριετία με όπλο μας την εμπειρία που αποκομίσαμε και την διεύρυνση του συλλόγου μας με δεκάδες νέα μέλη .Τι να σας πρωτοαναφέρω απολογιστικά. Αναβαθμίσαμε και  ανασχεδιάσαμε την ιστοσελίδα μας  ώστε να έχουμε καλύτερη ενημέρωση.  Συνδιοργανώσαμε πολλές εκδηλώσεις  Χριστουγεννιάτικες αλλά και άλλες όπως  την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» με την Περιφέρεια Κρήτης ,τον Δήμο Χανίων και  το ΕΒΕΧ με  δραστηριότητες  σε πολλά σημεία της πόλης που αγκαλιάστηκαν από πολλές επιχειρήσεις και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Πρόθεση μας ήταν και παραμένει να ενδυναμώνουμε με γνώση τα μέλη του συλλόγου μας , γι αυτό υλοποιήσαμε ημερίδες για την επαγγελματική κατάρτιση των εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις. Πραγματοποιήσαμε πολλές  σημαντικές ημερίδες όπως εκείνη  με θέμα «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΩΝ» με σκοπό να μπορεί να προβληθεί και να μεταβεί το φυσικό κατάστημα ή η επιχείρηση στην ψηφιακή εποχή που ζούμε ώστε να προβάλλεται και να επικοινωνείτε διαδικτυακά σε πολλούς περισσοτέρους πελάτες ή χρήστες.

Καλέσαμε τον κόσμο με το σύνθημα «ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ». Το μέτρο αυτό ευαισθητοποίησε πολλούς συντοπίτες μας και έδρασε πολύ θετικά για τις τοπικές μας επιχειρήσεις. Φυσικά, χρειάστηκε να παρέμβουμε κατ’επανάληψη και στους αρμοδίους φορείς για θέματα των συναδέλφων μας. Αυτά και πολλά άλλα.».

2) Όπως γνωρίζετε από την εμπειρία που έχετε αποκομίσει , η επιτυχία ενός συλλόγου δεν βασίζεται μόνο στον/στην επικεφαλής αλλά και στην σωστή επιλογή και ικανότητα των συνεργατών που τον περιβάλλουν. Ποιά ήταν λοιπόν τα κριτήρια επιλογής των συνεργατών σας που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ:  

Κ.Δ. «Kάθε μας προσπάθεια όλα τα χρόνια που βρεθήκαμε στην διοίκηση του συλλόγου  είχε στόχο να προασπίσει τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου των Χανιών , να διευρύνει τον σύλλογο μας με την παρουσία περισσότερων μελών και να εκφράσει με κάθε τρόπο τις αγωνίες και τις ανάγκες των συναδέλφων έμπορων και  αυτοαπασχολούμενων. Κοινή μας δέσμευση ήταν και παραμένει να διατηρείται ανοιχτός ο σύλλογος σε όλα τα μέλη του, να αποτελεί ένα ενεργό κύτταρο διεκδίκησης και προάσπισης των συμφερόντων μας. Ο Συνδυασμός «ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ», στον οποία παραμένω  επικεφαλής ,  με ένα ανανεωμένο και αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο, ζητάμε για άλλη μια φορά τη στήριξή σας. Νέοι πρόσωπα  δίπλα στα έμπειρα μέλη μας ,  με  φρέσκες προτάσεις και απόψεις, με έντονη την επιθυμία να εργαστούν για τον Εμπορικό Κόσμο συνθέτουν τον κορμό του συνδυασμού μας. Κοιτάζουμε στα μάτια τους συναδέλφους και ζητάμε την ανανέωση της  εμπιστοσύνη τους. Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για την δυναμική συνέχιση του Συλλόγου μας, να υπερασπιστούμε με επιτυχία τα συμφέροντα του κλάδου μας, να διευρύνουμε και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του Συλλόγου προς τους συναδέλφους.»

3) Πόσο δύσκολο είναι για μία γυναίκα να μπορεί να διοικεί, να διαχειρίζεται, να πείθει και να παίρνει αποφάσεις ως επικεφαλής ενός τόσο σημαντικού συλλόγου που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας της πόλης μας;

Κ.Δ. «Είναι όμορφο να είσαι γυναίκα. Αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και δύσκολο. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε ιδιαίτερα εάν διοικείς ή διαχειρίζεσαι και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Όλοι μας έχουμε διάφορους ρόλους στη ζωή που συνοδεύονται από υψηλές προσδοκίες. Και εμείς οι γυναίκες  που επιλέγουμε εκτός από στοργικές μητέρες που παρέχουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, κόρες που δεν ξεχνούν τους γονείς τους, ευαισθητοποιημένες σε θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας … Και ο κατάλογος θα μπορούσε να συνεχιστεί επ’ αόριστον. Όμως θεωρώ ότι η ενασχόληση με τα κοινά όπως ο Εμπορικός Σύλλογος  μας ο οποίος αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας του τόπου μας  είναι υποχρέωσή μας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με έκαναν πιο έμπειρη και πιο δυνατή . Η λέξη κλειδί είναι για μένα η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και στην συνέχεια η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ να είναι συνεχής επί  365 μέρες τον χρόνο και η ΕΠΙΜΟΝΗ στους στόχους που βάζουμε.»

4) Σε περίπτωση που ο συνδυασμός σας επικρατήσει κατά την εκλογική διαδικασία, ποια θα είναι τα  πρώτα σημαντικά θέματα που θα δώσετε άμεση προτεραιότητα από την επόμενη κιόλας μέρα;

Κ.Δ. « Γενικότερα, τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου είναι καθημερινά, χρειάζεται καθημερινός αγώνας, πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά, να προλαμβάνουμε τις εξελίξεις όπως είναι τα φορολογικά θέματα, των καινούργιων δεδομένων που εντάσσονται στα καταστήματα μας. Ο εμπορικός σύλλογος έχει άμεση επικοινωνία και άριστη σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους για θέματα που μας αφορούν. Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Xανίων είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων και  νέων  δεδομένων.

Προσωπικά πιστεύω λοιπόν ότι ο συνδυασμός μας «ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ» έχει ήδη πείσει κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας για το σημαντικό έργο το οποίο έχει επιτελέσει και βέβαια εφ’ όσον μας δώσουν την δυνατότητα τα μέλη μας στις επερχόμενες εκλογές, εγγυάται την συνέχισή του για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διεκδικήσεις!

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x