Ενημέρωση καταναλωτών και γευσιγνωσία στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.
O Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Χανίων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» διοργανώνει μια σημαντική εσπερίδα με στόχο την ενημέρωση του καταναλωτή και την ανάδειξη της ανωτερότητας του Κρητικού μελιού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025 στις 18:00 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) και υπόσχεται να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και γευστικές εμπειρίες στους παρευρισκόμενους.
Διακεκριμένοι Ομιλητές
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σχετικά με το κρητικό μέλι, τις ιδιότητές του και τη σημασία της μελισσοκομίας:
Δέσποινα Κατσουλάκη – Κτηνίατρος, Επόπτης Μελισσοκομίας ΜΚ Χανίων.
Μανώλης Καρπαδάκης – Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.
Λευτέρης Αλυσσανδράκης – Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.
Έλια Ψυλλάκη – Καθηγήτρια Υδατικής Χημείας, Πολυτεχνείο Κρήτης.
Dr. Αλέκος Στεφανάκης – Κτηνίατρος.
Μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει γευσιγνωσία μελιού, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να λάβει δείγματα από διάφορες ποικιλίες μελιού.






