Ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης είναι ο νικητής των εκλογών στον Δήμο Αποκορώνου, καθώς κατάφερε να επανεκλεγεί με ποσοστό 48,85%, σύμφωνα με το 69,39% της ενσωμάτωσης.

Είναι η τρίτη διαδοχική εκλογική επικράτηση του Χαράλαμπου Κουκιανάκη, μετά το 2014 και το 2019, ο συνδυασμός του οποίου εξέλεξε 15 συμβούλους στο 25μελές Δημοτικό Συμβούλιο.

O κ. Κουκιανάκης ανέφερε πως «ο δήμαρχος δεν είναι αξίωμα αλλά κατάθεση ψυχής. Και ψυχή διαθέτουμε και την καταθέτουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στις Αποκορωνιώτισσες και τους Αποκορωνιώτες που στηρίζουν και τη νέα μας αυτή προσπάθεια», ενώ σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα τόνισε ότι αυτό αποδεικνύει ότι «είμαστε στον σωστό δρόμο και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου».
Ο κ. Κουκιανάκης ευχαρίστησε επίσης την οικογένειά του για τη στήριξη τα τελευταία αυτά χρόνια «που δέχθηκα αήθεις επιθέσεις, χλευασμούς και συκοφαντίες, αλλά και την κοινωνία που στάθηκε στο πλευρό μου άλλη μια φορά».

Στη δεύτερη θέση ο Ανδρέας Κουκλινός με ποσοστό 24% και 5 έδρες.

Τρίτος ο Κώστας Γύπαρης με ποσοστό 18,37% και 3 έδρες και στην τέταρτη θέση ο Νικήτας Μελισσάκης με ποσοστό 8,78% και 2 έδρες.

Δείτε τα μέχρι στιγμής συγκεντρωτικά αποτελέσματα στον Δήμο Αποκορώνου: