Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στις Δ.Ε. Μουσούρων και Πλατανιά

    

 

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 247816/23-08-2021 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου στα τμήματα:

• Αλικιανός – Κουφός – Μανολιόπουλο – Γεράνι.

• Αλικιανός – Βατόλακκος – Σκονίζο.

• Πλατανιάς – Πατελάρι – Κουφός.

«Παρακαλούνται οι παρόδιοι ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι διαρκώς να επιμελούνται τις ιδιοκτησίες τους, να μην διαταράσσεται η ασφάλεια των συγκοινωνιών στους δρόμους και τις πλατείες, να προχωρήσουν άμεσα στην κοπή των κλαδιών που βρίσκονται εντός του καταστρώματος, την απομάκρυνση των περιφράξεων, των ελαιόδικτων και των αρδευτικών δικτύων, που βρίσκονται εντός της τάφρου του οδικού δικτύου, διαφορετικά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ως αρμόδια για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου υπηρεσία, θα προχωρήσει στην κοπή και την απομάκρυνσή τους, κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών, χωρίς άλλη ειδοποίηση», σημειώνει ο Δήμος Πλατανιά.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x