Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Έκθεση κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά 1 με 3 Φεβρουαρίου

Έκθεση κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά 1 με 3 Φεβρουαρίου

    

 

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026».

Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται για 17η ΧΡΟΝΙΑ να υποδεχτούν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που θα πραγματοποιηθεί 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2025, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) στις Γούρνες Ηρακλείου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026».

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου: [17:00-21:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου: [11:00-20:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου: [12:00-18:00] Για επαγγελματίες

Τι παράλληλες εκδηλώσεις θα δούμε φέτος στα ΟιΝοτικάhttps://www.more.com/gr-el/tickets/happenings/festival/oinotikaher25/

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου θα ετοιμάσουν και θα προσφέρουν κρύες παρασκευές που θα συνδυάζονται με Κρητικές ποικιλίες!

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025

13:00 – 15:00 | Σεμινάριο: Τα μυστικά της γευσιγνωσίας κρασιού.

Γνωρίστε τα μυστικά της γευσιγνωσίας του κρασιού με τον οινοχόο Μιχάλη Αλεξανδρή. Ανακαλύψτε μαζί τις ποικιλίες του Κρητικού Αμπελώνα που μπορείτε να δοκιμάσετε στην Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά αλλά και τα στυλ κρασιών που διαθέτουν τα οινοποιεία της Κρήτης.

Οι συμμετέχοντας θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας κρασιού, μαθαίνοντας παράλληλα για το κρητικό κρασί.

Απευθύνεται:

– Σε όσους θέλουν να μάθουν να δοκιμάζουν κρασί

– Σε επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να γνωρίσουν την γευσιγνωσία κρασιού

– Σε όποιον αγαπάει το κρασί!

17:00 – 19:00 | Σεμινάριο: Βασικές αρχές service του κρασιού.

Ο οινοχόος Μιχάλης Αλεξανδρής, μοιράζεται μαζί μας τις βασικές αρχές του service αλλά και μας συστήνει τις ποικιλίες και τα στυλ κρασιών που υπάρχουν στον Κρητικό Αμπελώνα. Πώς είναι το σωστό σέρβις σε ένα εστιατόριο και πώς μπορούμε να σερβίρουμε κρασί στον πελάτη που να είναι κοντά στις γευστικές του προτιμήσεις? Αυτά και πολλά άλλα βασικά ερωτήματα θα απαντηθούν σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο!

Απευθύνεται:

– Σε επαγγελματίες του service που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και σε όποιον αγαπάει το κρασί!

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025

19:00 – 21:00 | «Το Κρητικό Κρασί στο Εστιατόριο, το Παρόν και το Μέλλον»

Συζήτηση με Οινοχόους της Κρήτης σε πρακτικά θέματα, ιδέες, προβληματισμοί και λύσεις.

Το panel και την συζήτηση θα συντονίζει η οινοχόος ΥρώΚολιακουδάκηDip.WSET.

Στο panel συμμετέχουν οι οινοχόοι με αλφαβητική σειρά:

Αλεξανδρής Μιχάλης – εστιατόριο Κουζεινέρι, Διομανταράκη Στέλλα – εστιατόριο Sterja, Μπαδογιάννης Γιώργος – εστιατόριο Alibertos, Μπεμπελάκης Χαράλαμπος – EloundaBeachHotel και Παπαδομανωλάκης Γιάννης – Elevenrestaurant.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της Κρητικής εστίασης και τους οινοπαραγωγούς.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ.

 

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x