Εκδήλωση στην ΟΑΚ για τα 30 χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου

Εκδήλωση στην ΟΑΚ για τα 30 χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου

       

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης διοργανώνει επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 30 ετών ευκλεούς Πατριαρχίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο και ευρύχωρο αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου, και ώρα 17.30μ.μ., σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Καλωσόρισμα, Χαιρετισμοί, Ριζίτικο για την Πόλη από τον Σύλλογο Ριζιτών «Η Κίσαμος», κεντρική ομιλία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κύριλλο, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Πρόεδρο της Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με θέμα: «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (1991-20021)».

Η εκδήλωση θα διανθιστεί με επιλεκτικά τραγούδια από την Πόλη υπό της χορωδίας του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και την προβολή φωτογραφικού υλικού από τις, κατά καιρούς, επισκέψεις του Παναγιωτάτου στην Κρήτη.

Στην εκδήλβωση θα τηρηθούν τα ισχύοντα μέτρα, σύμφωνα με τα δεδομένα εισόδου σε κλειστούς χώρους.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί (ζωντανά) από το κανάλι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο YouTube, μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjp, επιλέγοντας την σήμανση “Live”,

Ακόμη θα μεταδωθεί από τό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης “Το Φως”, 99.7 FM. και από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου «Ράδιο Μαρτυρία», 95,5 FM.

Πριν την εκδήλωση στις 16.30μ.μ. θα προηγηθεί Εσπερινός στην Ι. Πατριαρχική Μονή Γωνιάς.