Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Δήμος Χανίων: Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κ. Μητσοτάκη

Δήμος Χανίων: Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κ. Μητσοτάκη

    

 

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 7 Απριλίου 2025, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (πρώην Ακρωτηρίου).

Οι εργασίες, που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις υποδομών Δήμου Χανίων», θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα από τη διασταύρωση του Αγίου Ματθαίου έως την οδό Μιχαήλ Καλορίζικου και αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 10 ημέρες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα ρυθμίζεται με εκτροπές και εργοταξιακή σήμανση και διαμορφώνεται ως εξής:

– Στο ρεύμα από Ακρωτήρι προς Χανιά θα απαγορεύεται η κυκλοφορία. Στο ύψος της νησίδας πρασίνου θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, που κινούνται επί της Ε.Ο. Αεροδρομίου-Χανίων και επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου (Κουνουπιδιανά) προς τις οδούς: (α) Μινωτή – Αγοραστάκη – Συμβουλάκη – Καλογεράκη – Σεϊμένη – Προφήτη Ηλία (διαδρομή Α),  και προς τις οδούς: (β) Οδυσσέα Ελύτη – Σκίνων -Τουλίπας – Ανεμώνας – Αγίου Ματθαίου (διαδρομή Β).

synka

– Στο ρεύμα ανόδου, από Χανιά προς Ακρωτήρι η κυκλοφορίας θα γίνεται με χρήση συμβατικών πινακίδων ΚΟΚ εργοταξιακής σήμανσης για το διάστημα, που εκτελούνται εργασίες στο ρεύμα καθόδου, και έπειτα θα γίνει εκτροπή της κίνησης στο ελεύθερο ρεύμα.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x