Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Δημιουργικές δράσεις για την κυκλική οικονομία στον Πλατανιά

    

 

Μια διαφορετική δημιουργική ματιά στον υλικό πολιτισμό της Κρήτης σε συνδυασμό με την κυκλική οικονομία σε δράσεις που διεξάγονται από τα Ερευνητικά εργαστήρια Periplus στο Δήμο Πλατανιά.

Με έμπνευση από αυτά και τη μοναδικότητα της τοπικής φύσης, πειραματίζονται και δημιουργούν πρωτότυπα υλικά και λογικές προσέγγισης για την πρωτογενή επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση του σημαντικού και ιδιαίτερου υλικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Η κάθε ομάδα θα παρουσιάσει τη δουλειά της στο Γυμνάσιο Αλικιανού την Τρίτη 18 Ιουλίου, και την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 19:00 μ.μ.

Η δράση αυτή είναι μια ενέργεια του μη κερδοσκοπικού οργανισμό “The Periplus Project”, με την υποστήριξη του Δήμου Πλατανιά, του Γυμνασίου Αλικιανού, τοπικών επιχειρήσεων και δημοτών, που στοχεύει μέσα από τη διοργάνωση καινοτομικών δράσεων να προωθήσει σε ένα ευρύ κοινό τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η δημιουργικότητα στην πνευματική και επαγγελματική εξέλιξη».

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x