Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Χανιά: To 5o Διαδραστικό Εργαστήριο του έργου “Varcities- Horizon 2020”: Στις 20/01 στο Κ.Α.Μ.

Χανιά: To 5o Διαδραστικό Εργαστήριο του έργου “Varcities- Horizon 2020”: Στις 20/01 στο Κ.Α.Μ.

    

 

Tο 5ο διαδραστικό εργαστήριο του έργου Varcities, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020 της ΕΕ, θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου-ΚΑΜ (Μεγάλο Αρσενάλι) στις 20 Ιανουαρίου 2025, 18:00 – 20:30.

Στο πλαίσιο του 5ου διαδραστικού εργαστηρίου, το οποίο είναι το τελευταίο του προγράμματος και έχοντας λάβει υπόψη τις προτάσεις που έγιναν στα προηγούμενα εργαστήρια, θα παρουσιαστεί η τελική υλοποίηση των «Οραματικών Λύσεων»:

  1. Mobile Urban Living Room (MULαR)
  2. Αναβάθμιση των Δημοτικών Ποδηλάτων σε Έξυπνα Ποδήλατα

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και οι ψηφιακές τεχνολογίες που συνοδεύουν τις λύσεις: πλατφόρμα υγείας και ευημερίας, παιχνίδι μεικτής πραγματικότητας κ.α. Με το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση αφενός για τη βελτιστοποίηση και την περαιτέρω αξιοποίηση τους κι αφετέρου για την αξιολόγηση όλων όσων έχουν γίνει στο πλαίσιο του έργου VARCITIES.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο VARCITIES προωθεί δράσεις βασισμένες στη φύση και την ψηφιακή τεχνολογία, που στόχο έχουν τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των πολιτών της πόλης μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο Varcities στην ιστοσελίδα www.varcities.eu ή με αποστολή email στο varcities@chania.gr.

Διοργάνωση:

Δήμος Χανίων

Ινστιτούτο Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, Πολυτεχνείο Κρήτης Cyclopolis –

Συστήματα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x