Από ανάρτηση στο facebook της Χανιώτισσας, Λήδας Σηφοδασκαλάκη.
Αντέχετε να ακούσετε ένα σκυλί να ουρλιάζει γιατί ο ιδιοκτήτης του σακατεύει στο ξύλο με μια κατσούνα;;;;;;;;;;
Δεχθήκαμε σήμερα το βράδυ καταγγελία για περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού δεσποζόμενων σκυλιών στην περιοχή της Παρηγοριάς στα Χανιά, από άνδρα ημεδαπό 60+ χρονών.
Έγινε άμεσα καταγγελία στο Α.Τ. Χανίων και αυτή τη στιγμή η αστυνομία προέβη σε σύλληψη και διενεργεί τις νόμιμες διαδικασίες.
Γνωρίζουμε από έγκυρες μαρτυρίες τα εξής:
Ο κακοποιητής έχει 2 ενήλικα σκυλιά και ένα κουτάβι, που κυριολεκτικά καθημερινά τα σαπίζει στο ξύλο. Στο παρελθόν είχε και κατσίκα την οποία έδερνε με την ίδια μανία, μέχρι που εξαφανίστηκε.
Ο κακοποιητής έχει σε κατοικημένη περιοχή παραγωγικά ζώα. Περίπου 20 κουνελάκια και ένα προβατάκι που πήρε πρόσφατα για να το σφάξει για τα Χριστούγεννα.
Ο κακοποιητής έχει προσαχθεί προ τριμήνου (και ίσως και στο παρελθόν) για άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Είναι αδίστακτος και άκρα βίαιος και με ανθρώπους.
Σας εκλιπαρούμε για φιλοξενίες, ώστε να ζητήσουμε άμεσα την αφαίρεση των σκύλων, αλλά και των υπόλοιπων ζώων.
Ακούστε τις κραυγές του σκυλιού και λυπηθείτε το, ανοίξτε τα σπίτια σας να γλυτώσουν από το μαρτύριο τους. Δεν έχουμε που να τα πάμε, τα σπίτια μας είναι γεμάτα!!!!!
Βοηθήστε μας…….βοηθήστε τα…..
Πληρ. 6945727300 & 6945900339
φωτογραφία αρχείου