Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Ανέλαβε καθήκοντα ως Γενικός Γραμματέας δήμου Αποκορώνου ο Χάρης Παπαδάκης

Ανέλαβε καθήκοντα ως Γενικός Γραμματέας δήμου Αποκορώνου ο Χάρης Παπαδάκης

 

Όπως αναφέρει ο Χάρης Παπαδάκης:

“Με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αποκορώνου, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου, με την τιμητική του πρόταση να αναλάβω την θέση αυτή.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να συνδράμω στο σπουδαίο έργο του Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ο οποίος εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά και να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της εξαιρετικής δημοτικής του ομάδας με γνώμονα την εξέλιξη, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι πολύ καλά το μέγεθος αυτής της ευθύνης, αλλά και των προσδοκιών που έχουν οι πολίτες του τόπου μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω πολύ περισσότερο από το 100% των δυνάμεων μου για να τους τιμήσω. “

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

1) Υπογράφει τις αποφάσεις χορήγησης αδειών με ή χωρίς αποδοχές και μετακίνησης εκτός έδρας, στο εσωτερικό και εξωτερικό των υπαλλήλων του Δήμου.

2) Παρέχει οδηγίες, δίνει κατευθύνσεις και γενικότερα, συντονίζει τις υπηρεσίες του Δήμου κατά την άσκηση του έργου τους.

3) Προβαίνει στη μελέτη και εισήγηση μέτρων για τη βελτίωση και προαγωγή των λειτουργιών του Δήμου.

4) Μεριμνά για την επεξεργασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των θεμάτων που είναι προς συζήτηση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ή της Δημοτικής Επιτροπής σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ή έχουν ήδη συζητηθεί σε αυτά, καθώς και να τα υποστηρίζει ενώπιον των ανωτέρω οργάνων, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ή της Δημοτικής Επιτροπής.

5) Παρακολουθεί τη διαδικασία εφαρμογής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

6) Μεριμνά για την έγκαιρη ετοιμασία των περιοδικών απολογισμών δράσης του Δήμου, σύμφωνα προς τα αντίστοιχα προγράμματα ή τις συγκεκριμένες αποφάσεις και ενημερώνει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο και την Δημοτική Επιτροπή.

7) Μεριμνά για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικής δράσης των υπηρεσιών του Δήμου, την προσαρμογή της λειτουργίας τους στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τη βελτίωση της απόδοσης του στελεχικού δυναμικού και των τεχνικών μέσων του Δήμου. Ειδικότερα, προβαίνει στην εισήγηση προς τον Δήμαρχο προτάσεων για τη βελτίωση και καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού το οποίο υπηρετεί στον Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού.

8) Οργανώνει κάθε νέα υπηρεσία που δημιουργείται στον Δήμο.

9) Ελέγχει τη διαχείριση του Γραφείου Κινήσεως των οχημάτων – μηχανημάτων, δημοτικού φωτισμού, πάσης φύσεως προμήθειες και αποθήκη υλικών.

10) Είναι αρμόδιος για θέματα μηχανογράφησης, τηλεπικοινωνιών, διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Ο Χάρης Παπαδάκης είναι διδάκτωρ της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης στο αντικείμενο των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις ανάπτυξη μοντέλων πρόβλεψης με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης, σε σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης δεδομένων με στόχο την βελτιστοποίηση διοίκησης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα όπως και στην μελέτη της επίδρασης ομάδων συμφερόντων στις οικονομίες των χωρών. Έχει αναλάβει την διεξαγωγή εργαστηριακών ασκήσεων και τη συνδιδασκαλία μαθημάτων της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετά διεθνή συνέδρια και ερευνητικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά

Έχει εργαστεί ως καθηγητής Φυσικής σε σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, έχει αναλάβει καθήκοντα υποδιευθυντή στο Δημόσιο ΙΕΚ Αποκορώνου στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, ενώ την τελευταία πενταετία διετέλεσε στενός συνεργάτης της πρώην υπουργού και βουλευτού Χανίων Ντόρας Μπακογιάννη.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σχετικά με τη δημόσια διοίκηση και την παρακολούθηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Συμμετέχει ενεργά σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών και συλλόγων, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x