Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Σήμερα η νέα κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του Απριλίου

Σήμερα η νέα κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του Απριλίου

    

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων έχει ξεκινήσει. Η ΑΑΔΕ έχει προγραμματίσει να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου και θα αφορά στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου.

Χίλιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από 1.000 ευρώ έκαστος. Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το ποσό των 1.000 ευρώ είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο και δεν υπόκειται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x